0913 388 688 1

سئویار | سئو سایت اصفهان و آنالیز سئو سایت
سئویار سئو سایت اصفهان ارائه دهنده خدمات سئو سایت, آنالیز سئو سایت, سئو گوگل, سئو فروشگاه اینترنتی,سئو سایت فروشگاهی

صفحه نخست » آموزش » الگوریتم پاندا چیست؟(ازصفرتا ۱۰۰)

الگوریتم پاندا چیست؟(ازصفرتا ۱۰۰)

تاریخ:16th دسامبر 2021
پشتیبانی وب سایت
0
981

همانطور که می دانید گوگل یکی از محبوب ترین موتور جستجوهای جهان است. گوگل که در چندسال اخیر در رقابت با بقیه جستجوگر ها به پیروزی رسیده است. دلیل این پیروزی چیست؟ یکی از دلایلی که می تواند موثر شده باشد وجود الگوریتم های مختلفی است که گوگل برای جلب رضایت مخاطبان خود خلق کرده است. یکی از آن الگوریتم های مفید و کاربردی و مهم  الگوریتم پاندا می باشد.

کار مهم این الگوریتم مبازره با محتوای کوتاه و بی کیفیت است. در یک دهه اخیر گوگل متوجه وجود وب سایت های تبلیغاتی با محتوای کم ارزش شد. و به فکر افتاد تا راه حلی برای آن پیدا کند. الگوریتم پاندا به کمک آن آمد تا مخاطبان را از شر این مطالب بی کیفیت رها کند. و در واقع وب سایت هایی که محتوای با کیفیت تری دارند را در صفحات اول نمایش دهد.

اما این تمام کاری نیست که الگوریتم پاندا انجام می دهد. در ادامه به بقیه مزایا و کاربرد های الگوریتم پاندا می پردازیم.

 

 

الگوریتم پاندا

 

حساسیت الگوریتم پاندا بر روی چه مواردی است؟

همانطور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردیم وظیفه مهم این الگوریتم جلب رضایت مخاطبان در حیطه محتواست. اما در این قسمت می‌خواهیم به بررسی دقیق تر این الگوریتم بپردازیم.

 

محتوای کم و  بی کیفیت

محتواهایی که از کلمات بسیار کمی تشکیل شده اند. همچنین در همین کلمات کم لینک هایی هم قرار گرفتند که شاید زیاد مرتبط با موضوع نباشند. البته در نظر بگیرید که داستان نویسی در مورد یک موضوع و زیاده گویی درباره آن هم کاربردی ندارد. محتوایی که نوشته می شود باید بتواند نیاز کاربر را برطرف کند . هر چقدر این مطلب برای خواننده جذاب تر و ساده تر باشد از گوگل هم بازخورد بهتری دریافت می‌کند. چنین محتوایی توسط الگوریتم پاندا شناسایی و تنبیه می شود.

 

 

الگوریتم پاندا

 

محتوای بدون منبع قابل اعتماد

محتوا با کیفیت از یک منبع با کیفیت و قابل اطمینان هم استخراج می شود. پس حتما این نکته را مد نظر قرار دهید. به خصوص در مواردی که وب سایت شما اطلاعات شخصی و بانکی مشتریان شما را دریافت می کند. اگر حواستان نباشد الگوریتم پاندا وارد عمل می شود و حساسیت خود را نشان می دهد.

 

محتوای کپی (تکراری)

محتوای تکراری را می توان یکی ا ز مهم ترین خط قرمز های الگوریتم پاندا معرفی کرد. پس به هنگام انتشارمحتواها درون وب سایت خود  بسیار دقت کنید. یکی از ابزار های ارزیابی محتوا گوگل سرچ کنسول است. اگر بخواهید مطالب کپی و تکراری درون صفحات وب سایت خود قرار دهید الگوریتم پاندا با این ابزار به راحتی متوجه این موضوع خواهد شد.

 

الگوریتم پاندا

 

محتوای تبلیغاتی زیاد

گوگل مخالف تبلیغات نیست. چون در نظر ندارد راه درآمد بسیاری از افراد که از این راه امرار معاش می کنند را ببندد. اما با تبلیغات زیادی که باعث آزار کاربران به هنگام استفاده از محتوا ها می شوند به شدت مخالف است. و این هنگامیست که پاندا را به سراغ آن می فرستد.

 

مزرعه محتوا

آیا تا به حال راجب مزرعه محتوا شنیده اید؟ مزرعه محتوا یعنی درون یک وب سایت محتواهای مختلف با موضوعات متفاوت باشد. بعض از وبسایت ها، نویسنده هایی را جهت نوشتن مطالب مختلف استخدام می کنند. و از هرگونه مطلبی درون وبسایت خود سخن می گویند. تا با کلمات کلیدی زیادی وب سایت خود به صفحه اول جستجوی گوگل منتقل کنند. اما باید بدانند که الگوریتم پاندا در کمین نشسته تا از این این‌کار جلوگیری کند.

 

وبسایت‌های بلاک شده توسط کاربران

بعض از وب سایت ها بدلیل دریافت محتواهای نامربوط همراه لینک های خراب و کاملا نامرتبط توسط کاربران بلاک می شوند. گوگل به شدت طرفدار کاربران است و برای برآورد کردن نیازهای آنها تمام تلاش خود را انجام می دهد. پس اگر وب سایتی بلاک شده باشد توسط گوگل هم و الگوریتم پاندا هم جریمه خواهد شد.  سایت بلاک شده  یعنی این سایت کاربر پسند نبوده و باید جریمه شود.

 

طراحی UX و UI نامناسب  وبسایت

حتما این سوال در ذهن شما ایجاد شده که این دو گزینه چه ربطی می تواند به الگوریتم پاندا داشته باشد؟! همانطور که تا اینجای مقاله گفته شد مهمترین چیزی که گوگل و الگوریتم های آن در نظر می گیرند راحتی کاربران است. پس یک طراحی خوب هم  می تواند جز این موارد باشد. مهم است که کاربران بتوانند براحتی از وب سایت شما استفاده کنند. در واقع در موقع طراحی باید حواستان به یوزر فرندلی بودن آن باشد. اگر تجربه کافی در این زمینه ندارید می توانید از وب سایت های خوبی که وجود دراند الگوبرداری کنید. سعی کنید تمامی موارد در این حوزه را مد نظر قرار دهید. در غیر اینصورت توسط الگوریتم پاندا جریمه می شوید.

 

 

الگوریتم پاندا

 

محتوایی با غلط های نگارشی بالا

غلط های املایی و نگارشی درمحتوا می تواند از توجه کاربران به آن مطلب بکاهد. معمولا محتوایی که غلط املایی و نگارشی زیادی دارد توسط کاربران خوانده نمی شوند. و این مورد برای الگوریتم پاندا خوشایند  نیست و موجب واکنش آن می شود.

 

از کجا بفهمیم توسط الگوریتم پاندا جریمه شدیم؟

اگر به محتوای وب سایت خود رجوع کنید و متوجه شوید یک یا چند مورد از موارد گفته شده در بالا در آن وجود دارد. باید منتظر این باشید که رتبه سایت شما به مرور کاهش پیدا کند. مثلا اگر رتبه شما در صفحه اول جستجو باشد به مرور به صفحات دوم و سوم و… پایین تر انتقال پیدا خواهید کرد. اگر به دنبال نتایج بهتر برای وب سایت خود هستید تمام تلاش خود را بکنید تا از جریمه شدن توسط الگوریتم پاندا جلوگیری کنید. این نکته را بدانید که این جریمه در قسمت جرایم دستی گوگل قابل مشاهده نیست.

 

چطور می توان از دست پاندا رها شد ؟

بعد از انکه متوجه جریمه پاندا شدید، و سایت شما  با کاهش ترافیک و بازدید روبرو شد ،وقت آن است که از راهکاری برای رفع آنو بازگشت به صحنه رقابت  استفاده کنید:

  • حذف محتوای تکراری و کم ارزش
  •  کلمات کلیدی به اندازه مناسب متن
  •  کلیپ و تصاویر مرتبط با متن
  • استفاده از لینک های مرتبط داخلی
  • حذف تبلیغات اضافی
  • استفاده از بک لینک های با کیفیت و معتبر
  • به روز رسانی کد ها و قالب های وبسایت

 

 کلام پایانی:

در این مقاله در مورد الگوریتم پاندا و کاربردهای مهمی که دارد صحبت شد. حالا که متوجه اهمیت این موضوع شدید حتما یک تیم حرفه ای برای طراحی سایت و تولید محتوای وبسایت خود در نظر بگیرید. تیم متخصص وب یار و سئو یار در این راه پرفراز و نشیب در کنار شما خواهد بود. با خیال راحت وب سایت خود را به ما بسپارید. اگر می خواهید در مورد آپدیت  الگوریتم های گوگل در سال ۲۰۲۱ بدانید حتما به وبسایت ما مراجعه کنید. همچنین برای اطلاع از آخرین اخبار می توانید ما را در شبکه مجازی اینستاگرام دنبال کنید.

درباره نویسنده :
پشتیبانی وب سایت

مطالب مرتبط

آپدیت های الگوریتم های گوگل

رفتار مناسب با آپدیت های الگوریتم های گوگل

چگونه در مقابل آپدیت های الگوریتم های گوگل رفتار کنیم؟   گوگل به طور مداوم در حال تغییر الگوریتم هایی است که در رتبه بندی صفحات وب از آنها استفاده می کند. معیارهای که در گذشته کارهای بزرگی انجام می دادند، امروز می تواند آغاز کننده یک ضربه پنالتی باشند. بهینه سازی موتورهای جستجو و […]

ارسال دیدگاه

*    

*